Voorwaarden

Leveringsvoorwaarden en tijd:

Rapid Import Export N.V. hierna te noemen RAPID is slechts uw tussenpersoon om uw goederen te bestellen en ook voor u te importeren.

De opgegeven levertijd voor uw bestelde produkten is 1-3 weken, goederen waarbij de leveranciers gevestigd zijn in China, Japan, Australie, Thailand of Engeland kunnen eventueel iets langer duren.  Houdt u ook rekening met Buitenlandse feestdagen.

Mocht uw product defect aankomen of beschadigd dan krijgt u van Rapid een NIEUWE, Dit geldt niet voor gebruikte of refurbished produkten.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor te late leveringen, als het gaat om:

A) Buitenlandse Leverancier heeft het product niet meerin voorraad en moet geback ordered worden.

B) Bij vertraging van de verscheper indien het vliegtuig/of de boot defect is geraakt.

C) Als u buiten onze website om informatie haalt en aan ons doorspeelt door o.a. een order zelf te plaatsen,kunnen wij u niets garanderen dat het van een betrouwbaare bronafkomstig is-ook als men verkeerde onderdelen en of goederen voor u zou opsturen en of van slechte kwaliteit zijn, via Rapid kunnen wij geen verantwoordelijkheid daarvan op ons nemen door u te vergoeden/compenseren voor vertraging en of verlies van inkomsten van uwzelf en of uw bedrijf.

D) Zodra uw goederen zijn binnengekomen, wordt u telefonisch of via email op de hoogte gesteld, u dient dan binnen 10 werkdagen uw goederen te komen ophalen en alle evt nog verschuldigde saldoterstond af te rekenen -indien uw goederen niet binnen 10 werkdagen ophaalt moet u een percentage van 3% perweek bij betalen. Tenzij u alles van uw bestelling voor uit betaald, dan komen er geen kosten bij voor het te laat afhalen van uw bestelling.

E) Eenmaal geplaatste orders waarbij u alles of gedeeltelijk hebt betaald, kan niet meer geannuleerd worden en kunt u ook niet vragen om teruggave van uw aanbetaling of volledige betaling, u zal gewoon uw bestelling moeten komen afhalen zodra het binnen is.

F) Wij accepteren geen retour of reclame van niet meer functionerende en of beschadigde goederen die aan u in goede orde zijn afgegeven, alle evt claims en of garantie is dan afkomstig van de buitenlandse leverancier waar wij voor u als tussenpersoon hebben gefungeerd, m.a.w. u bent zelf financieel verantwoordelijk voor de porto en of verzendkosten tussen Paramaribo en Buitenland vice versa.

G) wij controleren alle electronische apparaten op model en serienummerwelke wij ook vermelden op uw faktuur,alle goederen die u dus op uw kosten vice/versa stuurt via RAPIDnaar de leverancier in het buitenland moeten weer matchen met het originele en ook in de originele fabrieksverpakking worden gestuurd,u mag ook niet zelf in het apparaat gaan sleutelen en nog gaan proberente repareren, anders accepteerd de buitenlandse fabriekanthet apparaat nietvoor reparatie of garantie.

H) Wij zijn niet aansprakelijk voor goederen die verkeert zijn besteld waarbij de klant (uw) in de fout bent gegaan.