Onze diensten

Online shopping

Wij bieden klanten de mogelijkheid om online producten te bestellen. Dit kan simpelweg door middel van een offerte aanvraag via onze website (De optie: “een vrijblijvende offerte aanvragen”). Stuur via deze optie de links met de gewenste items op inclusief aantal, maat, model en kleur.

Bedrijfsinkopen

Wij bieden bedrijven ook de mogelijkheid om hun inkooplijst naar ons op te sturen zodat wij de aankoop kunnen doen in het buitenland. Bedrijven hoeven zich dus geen zorgen te maken over het logistieke gedeelte. Net zoals bij de particuliere klanten kunnen bedrijven via de optie: “een vrijblijvende offerte aanvragen”, hun inkooplijst naar ons opsturen indien zij alle gegevens hebben inclusief de websites. De mogelijkheid bestaat ook dat wij met de inkooplijst op zoek gaan naar de beste prijzen en mogelijkheden voor onze klanten.

Freight forwarding

Eén van de hoofddiensten die wij verlenen is freight forwarding. Wij hebben onze eigen freight forwarding company in USA genaamd Rapid Import Export LLC.

Indien u over uw eigen creditcard beschikt of uw eigen aankopen doet in het buitenland, maar nog geen aanleveradres heeft of freightforwarder kunnen wij u daarmee accomoderen. Wij voorzien u van de nodige gegevens voor het aanleveren op ons adres in het buitenland en zorgen voor de verdere afhandeling tot naar Suriname. Deze dienst verlenen wij voor zowel lucht- als zeevracht cargo.

Douane inklaringsdiensten

Wij bieden de service om inklaringen te doen voor onze klanten in het byzonder bedrijven of wederverkopers die deze dienst wensen uit te besteden.

Bij het importeren van goederen komt veel bijkijken. Importeert u per lucht- of zeevracht? Dan is inklaring bij de douane een belangrijk punt. De douane controleert of de goederen het land in mogen en oordeelt hoeveel btw en invoerrechten u moet betalen. Rapid neemt de zorgen en administratie rondom de inklaring graag van u over.

De procedure:

  • Verwachte zending naar Suriname van goederen of items welke ingeklaard moeten worden
  • Overleggen van de nodige documenten voor het vaststellen van de inklaringskosten
  • Berekening van de inklaringsfee welke Rapid in rekening zal brengen voor de inklaring
  • Bij het overéénkomen van de kosten en de tarieven zorgt Rapid voor de verdere afhandeling

Overige diensten

Wij leveren naast de diensten zoals online shopping, freight forwarding, douane inklaringsdiensten, bedrijfsinkopen ook additionele diensten.

Overige diensten:

  • Importeren van auto’s
  • Retour luchtvracht zendingen
  • Wholesale producten
  • Webwinkel (ons eigen assortiment van producten)