Het gemak van online shoppen

Hoe werkt het?

Bestel zelf online van je favoriete shop

Betaal gemakkelijk met je UnionPay kaart

Verzend jouw spullen via Rapid

Ben je nog geen Rapid klant?

Geen probleem. Download gemakkelijk via onderstaande button ons download formulier, vul het in en stuur het op. We zorgen ervoor dat je z.s.m. een klant nummer van ons ontvangt.

Heb je nog geen UnionPay kaart?

Vraag gemakkelijk een UnionPay kaart aan via de Southern Commercial Bank. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de UnionPay kaart en vraag meteen jouw UnionPay kaart aan.

Rapid & the Southern Commercial Bank

Rapid is sinds 2009 een van de meest toonaangevende import bedrijven in Suriname. Al jaren zorgen wij ervoor dat je spullen snel, makkelijk en veilig in Suriname aankomen. Om het nog gemakkelijker voor jou als klant te maken, hebben we een speciale actie met de Southern Commercial Bank. Hierdoor kun je echt het gemak van online shoppen gaan ervaren.

De Southern Commercial Bank is de bank die UnionPay kaarten in Suriname uitgeeft. Met een UnionPay Prepaid kaart kun je gemakkelijk online shoppen op je favoriete website zoals Amazon, eBay, Fashionova, Walmart en nog vele andere webshops. Daarnaast kun je ook nog in 170 landen betalingen plegen. Wie komt in aanmerking voor een UnionPay kaart? Alle inwoners van Suriname. Ja, jij dus ook. Je kunt je UnionPay kaart koppelen aan PayPal. Voor het aanvragen van een UnionPay kaart hoef je niet veel te doen. Vul het aanmeldformulier (digitaal) in, upload je ID-kaart en stuur het daarna op via de verzend button. Onze klantenservice neemt daarna contact met je op voor de verdere procedure. Simpel toch?

Geen initial fee voor je UnionPay kaart
Verzend je bestelling via Rapid en betaal GEEN INITIAL FEE wanneer jij je UnionPay kaart aanschaft
 

Gratis delivery tot aan huis
Bestel online met je UnionPay kaart en ontvang GRATIS je pakketje tot aan huis.

Promo Voorwaarden:
De bovenstaande promo duurt van 2 augustus t/m 31 oktober 2021
Je betaalt geen initial fee voor de UnionPay kaart als je deze aanschaft en jij je pakketje laat verzenden via Rapid
Rapid bezorgt je pakketje gratis tot aan huis als je met je UnionPay kaart een online bestelling hebt gedaan

Heb je hulp nodig?

We helpen je graag