Veelgestelde vragen

Ja, wij zijn ingeschreven in het handelsregister onder de naam “Rapid Import Export NV “. Het KKF nummer is 53847.

Rapid is opgericht in September 2009 en wij verlenen sindsdien onze diensten aan het publiek

Wij verlenen de volgende diensten aan onze klanten:
  • Online shopping
  • Inklaringsdiensten
  • Freight forwarding
  • Bedrijfsinkopen
  • Overige diensten (online shopping, webshop)

Ja, wij kunnen van elke website bestellen. Indien een website niet betrouwbaar is zullen wij dat doorgeven, dit doen wij om te voorkomen dat bestelde goederen niet worden aangeleverd.

Wij hebben weekelijkse luchtvracht cargos en tweeweekelijkse zeevracht cargos.

De doorlooptijd van luchtvracht na aanlevering van uw item bij ons in de warehouse is 1 week. De doorlooptijd van zeevracht na aanlevering van uw item bij ons in de warehouse is 2-3 weken.

Ja, wij bieden de mogelijkheid aan klanten met een eigen creditcard om hun items op ons adres aan te laten leveren. Wij zorgen voor de verscheping/levering tot naar Suriname.

Nee, bestellingen worden binnen 12 uren geplaatst nadat de betaling heeft plaatsgevonden.

Nee, wij zijn slechts de tussenpersoon. Als de goederen tijdens transport naar Suriname beschadigd zijn wordt u vergoed. U heeft recht op de fabrieks garantie indien uw item dat heeft en als de periode nog niet verstreken is. De retour kosten zijn echter voor rekening van de klant. Het bestellen van refurbished of used items gebeurd op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor items die niet volgens beschrijving zijn aangekomen.

Refurbished items zijn gebruikte goederen die door de fabriekant of verkoper hersteld zijn.

Ja, als de leverancier het item niet meer in voorraad heeft of als uw item niet is aangekomen, krijgt u als klant een FULL REFUND. U mag dan besluiten om uw refund op te halen of een nieuwe bestelling in de plaats te nemen.

Nee, u zal niet meer betalen dan het totaal bedrag aangegeven op de factuur. Als er eventueel een berekeningsfout is gemaakt zal het gecorrigeerd worden en wordt u daarvan in kennis gesteld

Bank: DSB BANK
Ten name van: Rapid Import Export NV
SRD: 65.61.616
USD: 65.61.667
EURO: 65.61.713
Gelieve een copie van het stortingsbewijs op te sturen naar payments@rapid-imports.com, zodat uw bestelling geplaatst kan worden.
Wanneer wij het betalingsbewijs hebben ontvangen krijgt u binnen 24 uur m.u.v. zon- en feestdagen een bewijs dat wij de betaling hebben ontvangen.