Sranang Sani! 
Importing at the speed of commerce! 

Veelgestelde vragen

Is Rapid-Imports legaal bezig?

Ja, Wij zijn ingeschreven onder de naam "Rapid Import Export NV " bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken. Ons KKF nummer is 5384


Hoelang bestaat Rapid Imports er al?

Rapid Imports heeft zijn deuren geopend voor het publiek in September 2009.


Kan Rapid van elke website bestellen?

Ja, wij kunnen van elke website bestellen. Indien een website niet te vertrouwen is zullen wij dat door geven, om te voorkomen dat bestelde goederen nooit worden aangeleverd. Alle sites die wij op onze website hebben geplaatst zijn betrouwbaar.


Doet Rapid ook zeevracht (auto's/containers) en wat is de levertijd?

Ja, wij doen zeevracht en brengen auto's en containers uit USA, England, Nederland en Japan. Zeevracht uit de USA duurt 3 tot 4 weken. Levering van auto's uit Engeland & Japan duurt 2 maanden. Levering van Autos & Containers uit Nederland duurt 3 Weken.


Wat is de levertijd van goederen uit USA of elders?

De levertijd van goederen uit de USA is 1 tot 3 weken voor luchtvracht. Goederen uit China, Thailand, Australie, Engeland en Japan vereisen soms een langere levertijd.


Hoeveel keer per week hebben jullie cargo?

Elke woensdag hebben wij luchtvracht en zeevracht, maar het verstrekken van goederen vindt pas na 24u na aankomst van de goederen plaats.


Heeft Rapid garantie op bestelde goederen?

Nee, wij zijn slechts tussen person. Als de goederen tijdens transport naar Suriname beschadigd zijn wordt u vergoed. U heeft recht op de fabrieks garantie indien uw item dat heeft en als de periode nog niet verstreken is. De retour kosten zijn echter voor rekening van de klant.

Het bestellen van Refurbished of used items gebeurd op eigen risico. Wij zijn dan niet verantwoordelijk voor de items die niet volgens beschrijving zijn aangekomen.


Wat zijn Refurbished items?

Refurbished items zijn gebruikte goederen die door de fabriekant of verkoper hersteld zijn.


Op welke bank rekeningen kan ik storten en hoe krijg ik een betalings bewijs?

DSB BANK:

Rapid Import Export NV

SRD: 65.61.616

USD: 65.61.667

Euro: 65.61.713

Gelieve een copie van het stortingsbewijs op te sturen naar info@rapid-imports.com, zodat uw bestelling geplaatst kan worden.

Als we de betalingsbewijs hebben ontvangen krijgt u binnen 24u m.u.v. zon en feestdagen een bewijs dat wij de betaling hebben ontvangen.


Wordt bij de betaling de bestelling gelijk geplaatst?

Nee. Bestellingen worden binnen 12uren geplaatst.


Krijg ik mijn geld terug als de leverancier de goederen niet meer in voorraad heeft of als mijn goederen wel verscheept zijn maar nooit zijn aangekomen?

Ja, als de leverancier het item niet meer in voorraad heeft of als er zich een probleem heeft plaats gevonden, krijgt u als klant een FULL REFUND. U mag dan besluiten om uw refund op te halen of een nieuwe bestelling in de plaats te nemen.


Komen er bij het afhalen van mijn goederen nog extra kosten bij?

Nee, u zal niet meer betalen dan het totaal bedrag aangegeven op ons faktuur. Als er eventueel een berekeningsfout is gemaakt zal het gecorricieerd worden voor u de eerste betaling doet. Zelfs bij eventueele vracht prijs schommelingen wordt er bij afhaling NIETS in rekening gebracht.


Is er een mogenlijkheid dat ik met mijn eigen Credit Card kan bestellen?

Ja, u mag met uw eigen credit card bestellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons personeel.